Kalusteet

Hyvä kaluste on aidosti kestävä, ekologinen ja ajaton. Vastustamme kertakäyttökulttuuria. Eettinen sisustaminen on ilo, josta nauttivat myös tulevat sukupolvet!

Senkit, lipastot ja laatikostot

Senkit ja lipastot tuovat säilytystilaa ja auttavat pitämään kodin siistinä. Taso tarjoaa arvoisensa paikan kukille tai kauniille esineille. Ovet ja laatikot poistamalla kaluste muuttuu avohyllyksi.

Yöpöydät

Yöpöytä viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen ja tarjoaa tilaa lukulampulle. Eettisen sisustamisen perusasia on, että ulkoasu kestää aikaa, materiaali käyttöä ja kaluste taipuu helposti uusiin tehtäviin elämäntilanteen mukaan.

Tv-tasot ja mediakalusteet

Televisio sopii hyvin kalusteen päälle ja muillekin laitteille riittää tilaa. Johdot pysyvät piilossa tason takana. Kunnon designin tapaan taso kestää aikaa sekä kovaa käyttöä. Eettinen sisustaminen on varsin yksinkertaista.

Kirjoituspöydät ja työpisteet

Kirjoituspöydän voi mitoittaa täysin oman tarpeen mukaan. Vähäeleisen työtason saa helposti vaikka osaksi kirjahyllyä. Reilumpaan työtilaan mahtuu suurikin pöytä, jonka laatikostossa on reilusti säilytystilaa työvälineille.

Vitriinit ja kirjakaapit

Vitriinin lasiovien takana tavarat ovat kauniisti esillä. Ovia vaihtamalla vitriini muuttuu kaapiksi, joka suojaa tavaroita katseilta. Poistamalla ovet kokonaan vitriinikaappi muuttuu avohyllyksi.

Vaatesäilytys ja kaapit

Kaappien pelkistetty ulkoasu sopii yhtä hyvin minimalistiseen ympäristöön kuin rauhoittamaan rönsyilevämpää sisustustyyliä. Kaapin päällä pääsevät taide-esineet oikeuksiinsa. Laadukas design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Lastenhuoneen kalusteet

Lastenhuoneessa olennaisia elementtejä ovat lelulaatikko, piirustuspöytä, kirjahylly sekä sänky. Kun lapselle ostaa heti laadukkaat kalusteet, ne kulkevat mukana alusta asti, läpi elämän. Laatu ja design kestävät aikaa ja koviakin leikkejä.

Kirjahyllyt ja hyllyt

Hyllyt ovat muokattavissa kuhunkin tarpeeseen sopivaksi mittatilaustyön tapaan. Korkeutta voi kasvattaa tikkaita vaihtamalla ja leveyttä tuovat lisätikkaat ja hyllyt. Kaluste ei kulu muuntelusta vaan kestää aikaa. Eettinen sisustaminen on varsin yksinkertaista.