Classic-osat

Lisäosilla voit muokata edellisiltä sukupolvilta perimiäsi tai itse hankkimiasi Lundia-kalusteita aina kuhunkin elämäntilanteeseen täydellisesti sopiviksi. Lisää kirjahyllyyn työtaso tai kerroksia, muuta avohylly kaapiksi.

Pöydänjalat ja laatikostot

Jaloilla voi muuttaa pöydän ilmettä vastaamaan aina uutta sisustusta. Muokattavaan kalusteeseen on helppo sitoutua loppuelämäkseen. Lundia-kalusteiden design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Liukulaatikot

Listat

Etulistalla voi peittää hyllyn ja lattian väliin jäävän avonaisen tilan. Lista toimii siis sokkelin tavoin ja se kiinnitetään ruuveilla alimmaiseen hyllytasoon. Peitelista viimeistelee tikkaan päälliosan. Sidelistoilla kiinnität kansilevyn tai pöytälevyn tikkaisiin.

Vetimet

Muuttamalla kalusteen ulkoasua vetimillä ja muilla lisäosilla, siitä saa kuhunkin sisustukseen ja elämäntilanteeseen täydellisesti sopivan. Lundia-kalusteiden design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Ovet

Ovien avulla muutat avohyllyn kaapiksi tai vitriiniksi. Muokattavaan kalusteeseen on helppo sitoutua loppuelämäkseen. Lundia-kalusteiden design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Tarvikkeet

Takalevyt

Takalevyllä voit peittää hyllyn toisen puolen, mikäli käytät hyllyä vaikkapa tilanjakana. Muokattavaan kalusteeseen on helppo sitoutua loppuelämäkseen. Lundia-kalusteiden design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Hyllytasot

Hyllytasot kestävät painoa jopa 165 kg ja koko rakenne yli 1000 kg. Yksinkertaisesta ja toimivasta hyllystä on hyvä aloittaa - hyllyä voi myöhemmin laajentaa ja varustella vaikka kaapinovilla ja laatikoilla.

Muut lisäosat

Laadukkaat lisäosat tekevät Lundian kalusteista helposti muokattavia. Muokattavaan kalusteeseen voi sitoutua loppuelämäkseen. Lundia-kalusteiden design kestää aikaa ja materiaali käyttöä.

Jakolevyt ja päätytasot

Hyllyyn saa mielenkiintoa ja rytmiä lisäämällä jakolevyjä. Rytmittämällä hyllyt tismalleen kulloistakin tarvetta vastaavaksi, ne vaikuttavat aina mittatilaustyöltä. Päätytasosta saat paikan kukalle tai veistokselle. Voit käyttää sitä myös yöpöytänä.

Väriosat

Pöytätasot ja kansilevyt

Pöytälevyjä käytetään hyllyjaksojen päällä kansitasoina tai pieninä sivupöytinä. Pöytätason voi lisätä myös vaikkapa kirjahyllyyn, jolloin saa kätevästi kodikkaan työpisteen.

Tikkaat

Täyspuiset tikkaat on valmistettu ekologisesti kestävissä metsissä kasvaneesta männystä. Tikkaat määrittelevät kalusteen korkeuden ja niiden avulla voit muokata kalusteesi aina uudestaan vastaamaan kulloistakin elämäntilannetta.